Turist in Europa

Cand sa vizitezi Parisul


Franta

Vremea. Primavara este foarte schimbatoare in Paris, avand si zile ploioase si insorite, in numar aproape egal. Pe timp de vara, e bine sa stii ca luna Iunie este foarte ploioasa, iar temperaturile mai ridicate vin in Iulie si August. Se poate sa existe si zile toride (in 2003 caldura a facut sute de victime), iar zilele umede si calde agraveaza problema poluarii.

Toamna se schimba lucrurile. Totul capata luminozitate, vremea fiind uscata si temperata. Iarna mai mult ploua decat ninge, insa tot vei simti spiritul Craciunului.

Aglomeratiile. Vremea frumoasa din timpul primaverii face ca orice turist si localnic sa iubeasca Parisul. Multi considera acest anotimp ideal pentru o vacanta la Paris. Vara turistii invadeaza orasul, iar localnicii pleaca in vacanta. Multe hoteluri si magazine mai mici se inchid in luna August. Cele mai frumoase festivaluri se tin in lunile de vara, iar unele zone pot fi foarte linistite.

Odata cu venirea toamnei, atmosfera se mai linisteste. Turistii nu mai vin in numar asa mare, aeroporturile sunt mai aerisite, iar cozile la muzee sunt mai mici. Iarna poti spune ca nici nu mai exista vizitatori.2 comentarii

Scrie un comentariu


jo curi

PAGINATA.COM