Turist in Europa

Hoteluri din apropierea aeroporturilor din Venetia


Italia

Se prea poate ca intr-o zi sa ai un zbor neplanificat catre Venetia si sa nu ai unde sta. Hotelul de 3 stele Titian Inn Hotel&Residence este o solutie rapida. Hotelul este la mai putin de un kilometru de aeroportul Marco Polo din Venetia, iar masina personala a hotelului te va lua de la aeroport la orice ora si la un pret mult mai scazut decat al unui taxi.

Titian Inn Hotel Residence Venetia

Daca ai planificat insa calatoria, o mai buna alternativa este alegerea unui hotel din zona Piazzale Roma.  Din aceasta zona si pana la aeroportul Marco Polo este un drum de 20 de minute cu autobuzul. Acestea au curse periodice, asa ca vei putea petrece timpul in oras pana in ultimul moment.

Piazzale Roma are de asemena autobuze speciale ATVO care fac legatura cu Ryanair si cu zborurile Transavia/Basiq-Air de la aeroportul Treviso.

Daca insa doresti sa fii in locurile de atractie, alaturi de ceilalti turisti, mai ales daca nu ai planificata intoarcerea in curand, te poti oricand caza la hotelurile de langa aeroportul San Marco Alilaguna. “Autobuzele maritime” de la Alilaguna leaga aeroportul de centrul orasului. Drumul dureaza cam 70 de minute, insa poti sa-ti iei o rezerva de 10 minute pentru imbarcarea in avion.Un comentariu

Ai fost/vrei sa mergi la Venetia ? Spune-ne si noua !


jo curi

PAGINATA.COM