Tramvaiul Ring din Viena

Exploreaza celebrul bulevard Ring al Vienei cu toate monumentele istorice: Opera de Stat, Palatul Imperial, Primaria Vienei, Muzeul Artelor Plastice si multe altele,  toate cu ajutorul ghidului digital din tramvaiul vienez cu acelasi nume.

Tramvaiul Ring Viena

Grandiosul Ringstrasse are 4 kilometri si inconjoara centrul Vienei. Constructia sa a inceput in 1857, fiind initiativa  imparatului  Franz Joseph. Este unul dintre cele mai mari si frumoase bulevarde din Europa, pastrand aura imperiala a Vienei. Calatoria de-a lungul bulevardului cu tramvaiul Ring este comfortabila si are si alte avantaje. In interiorul tramvaiului (cu o capacitate de 40 de locuri), ecrane mari LCD furnizeaza informatii audio-vizuale despre cladirile si locurile vizitate pe traseu si de asemenea poti asculta la casti informatii in una din urmatoarele limbi: engleza, franceza, italiana, spaniola, rusa, japoneza.

Informatii tramvaiul din Viena

Bilete de tramvai in Viena

Exista doua tipuri de bilete: unul de 30 de minute pentru un tur complet al bulevardului Ring  fara opriri  si unul valabil 24 de ore, asa incat sa poti face opriri in statii amenajate, de cate ori vrei.

Traseul tramvaiului Ring Viena:

(click pe poza pentru a vedea harta mai mare)

Traseul tramvaiului Ring Viena

Tramvaiul Ring ciurcula zilnic, de la 10:00 dimineata la 6:00 seara, iar in plin sezon turistic (Iulie si August) programul se prelungeste pana la 7:00 seara.

You might also like

More Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu