Turul “Sound of Music” – Salzburg

Au trecut aproape 40 de ani de cand a aparut pentru prima oara filmul renumit. “The Sound of Music” (“Sunetul muzicii”) este inca la moda printre turisti, nu neaparat in cinematografe, ci prin locurile superbe unde s-a filmat, limuzinele, masinile si autobuzele folosite.

Cateva companii de turism ofera tururi speciale pentru cei interesati de filmul “Sound of Music”, tururi care dureaza de obicei jumatate de zi. Locurile de maxima atractie sunt gradinile Mirabell, Schloss Hellbrun, castelul Leopoldskron (casa familiei von Trapp din film), Manastirea Nonnberg (locul unde a stat Maria calugarita), St. Gilgen (nu apare in film dar merita vizitat) si biserica Mondsee, unde Maria si Georg von Trapp s-au casatorit.

Filmul The Sound of Music (Sunetul Muzicii)

Cam toti ghizii va vor spune ca majoritatea filmului a fost filmat la Hollywood si ca zonele vizitate au mai mult legatura cu viata reala a familiei von Trapp.

Merita sa faci turul? Daca esti un fan al filmului si esti entuziasmat sa vezi aceste locuri din film, merita, insa daca nu iti place sa fii ghidat sau ai un buget restrans, atunci poti sari peste tur si poti vizita singur cele mai importante locatii prezentate in film.

You might also like

More Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu