Distractie si mancare

St. Moritz este genul de loc unde vei avea mai mult de o masa pe zi inclusa. Cu toate acestea poti oricand sa iei cina la unul dintre restaurantele locale. Cele mai scumpe se gasesc in Dorf. Pentru o cina romantica si cu vedere superba asupra vaii incearca restaurantul “La Marmite“. Daca ai un buget redus poti veni dupa-amiaza sa servesti o cafea si o prajitura in timp ce te bucuri de priveliste. De asemenea trebuie sa incerci restaurantul Meierei, unde gasesti fabuloasele “fondue bourguignonne“.

Fondue bourguignonne

Pentru distractie sunt numeroase cluburi unde te poti duce, insa sunt destul de piperate la pret: Kellerbear (la Hotel Laudinella), King’s Club ( Badrutt’s Palace Hotel), Altitude and Sunny bar  (Hotel Kulm), Allegra Bar( Hotel Europa), Vivai Dance Club, Diamond Club si lounge, Anton’s Bar, Piano Bar (Hotel Schweizerhof).

De asemenea orasul are un muzeu, muzeul Engadine. Il poti vizita daca esti interesat de istoria si cultura regiunii.

Schiatul la St. Moritz

St. Moritz are partii de schi pentru orice gust si categorie. In zona Corviglia exista anumite partii pentru intermediari. Exista partii de peste 150 de km lungime in total; de asemenea echipamentul nu ar trebui sa fie o problema, deoarece poti inchiria schiuri de oriunde.

Cum ajung  la St. Moritz?

De la  Zürich la St.Moritz este un drum de 4 ore cu trenul (Zurich este principala poarta de intrare a turistilor catre statiunea montana). Va trebui sa iei trenul de la Zürich Hauptbahhof (gara principala din Zürich) si sa schimbi la Chur. Trebuie sa ajungi pe linia Rhaetische Bahn. Poti ajunge si cu masina la St. Moritz, insa drumurile sunt destul de periculoase iarna.

Pentru a vedea orarul trenurilor catre Salzburg, consulta pagina oficiala a Cailor Ferate Elvetiene.

Tren catre St. Moritz

You might also like

More Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu