Preturile din hotelurile Venetiene sunt foarte ridicate pentru studenti sau orice persoana care este restransa de un buget anume. Ostello Venezia (sau Pensiunea/Hostelul Venetia) este solutia. Aceast hostel ofera locuri de cazare la preturi foarte mici si este foarte aproape de Piata San Marco, de Piazzale Roma si de statiile de tren si autobuz. Hostelul este deschis pe tot timpul anului, mai putin 2 saptamani din Decembrie, iar capacitatea  este de 254 de locuri.  Preturile din acest an au fost de 21 de euro pentru camere comune si 26 de euro pentru camere familiale. O masa completa costa aproape 10 euro. Trebuie insa sa ai un card IYHF sau AIG pentru a te caza la pensiune.

Atentie la costurile de transport. Pensiunile sunt pe insula Giudecca si se poate ajunge numai cu vaporasul.

Hostel Venetia

Cum sa ajungi la Hostel Venetia

Ostello Venezia este localizata langa statia de vaporas  Zitelle de pe insula Giudecca si se poate ajunge cu vaporasele 2, 41 si 42. Imediat dupa iesirea din statie faci dreapta si mergi pret de cateva minute.

Iata cea mai usoara modalitate sa ajungi de la statia de tren si de la terminalul de autobuz de la Piazzale Roma:

  • ia vaporasul nr. 2 spre statia Tronchetto.
  • coboara la statia Zitelle. Ai grija sa nu confunzi cu Zattere.

Calatoria dureaza intre 10 si 20 de minute. Pretul unui bilet este de 6.5 euro asa ca cel mai bine ar fi sa cumperi un Card Venetian pentru a beneficia de reducere.

You might also like

More Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu