Hoteluri 3 stele in Venetia – Partea a treia

Ca’Doge

Hotelul se afla langa Piazzale Roma, langa statia autobuzelor ATVO ce pleaca spre aeroport si la cateva minute distanta de terminanul pentru croaziere. Accesul la internet este gratuit si exista  locuri de parcare.

Doge Venetia

Hotel Canal & Walter

De la Piazzale Roma se ajunge aici dupa cateva minute de mers pe jos de-a lungul “fondamenta” (calea de promenada de pe marginea canalului). Este de asemena aproape de gara Santa Lucia.

Hotel Canal and Walter Venetia

Hotel Casanova

Hotelul se afla la 50 de metri de Piata San Marco, pe o strada cu magazine de lux, Calle Frezzeria. Camerele sunt mobilate in stilul anilor 1930.

Hotel Casanova Venetia

Hotel Casa Verardo

Este localizat intr-un cartier placut, intre Piata San Marco si Campo Santa Maria Formosa, la doar cateva minute distanta de statia de vaporetto San Zacaria. Cladirea din secolul 16 are o curte interioara si camere cu vedere la canal.

Hotel Casa Verardo Venetia

Hotel Centauro

De la statia de vaporetto Rialto mergi catre interior spre Campo Marin.(Statia vaporasului Nr. 1 este cea mai apropiata de hotel). Este aproape de Piata San Marco, dispune de facilitati pentru persoanele cu dizabilitati iar tarifele includ o excursie gratuita cu ghid la Insula Murano, unde se fabrica faimoasa sticla de Murano.

Hotel Centauro Venetia

Hotel Da Bruno

Daca iti plac dulciurile vei fi incantat de acest hotel localizat vis-a-vis de La Boutique del Gelato despre care se spune ca are cea mai buna inghetata din Venetia. Da Bruno a fost complet renovat in anul 2000 si se afla la 5 minute distanta de mers pe jos de Piata San Marco si Rialto.

Hotel Da Bruno Venetia

Hotel Domina Giudecca

Daca esti in cautarea unui loc linistit in timpul sezoanelor aglomerate ia in considerare Domina Giudecca. De aici se ajunge foarte rapid cu autobuzul pe apa la statia Zaterre de langa Piata San Marco. (Ca sa economisesti la transport, cumpara o cartela de calatorie pentru turisti de la ACTV, pentru mai multe ore/zile).

Hotel Domina Giudecca Venetia

Hotel Firenze

Situat la doar 30 de metri de Piata San Marco, hotelul are 25 de camere. Cele de la etajul 4 au balcoane proprii iar ultimul nivel are o terasa cu privelisti superbe ale orasului, Bazinul San Marco si Basilica San Marco.

Hotel Firenze Venetia

Hotel Giardinetto (pe Insula Lido)

Hotelul aflat in principala zona comerciala a insulei a fost renovat in anul 1999.

Hotel Giardinetto Lido Venetia

Hotel La Meridiana (pe Insula Lido)

Este localizat la doar cateva minute de mers pe jos de statia de vaporetto Casino. Hotelul restaurat in stilul anilor 1930 are si o plaja proprie.

Hotel La Meridiana Lido Venetia

Hotel MonteCarlo

Camere triple sunt disponibile la acest hotel, afiliat al Best Western. Este localizat la doar 50 de metri de Piata San Marco. Restaurantul Antico Pignolo din interiorul hotelului este unul dintre cele mai renumite din Venetia.

Hotel MonteCarlo Venetia

Hotel Noemi

Acest hotel proaspat renovat este chiar langa Piata San Marco! 8 din cele 16 camere au baie privata, toate avand televiziune prin satelit. Cea mai buna parte este ca tarifele pentru camerele duble, triple sau de 4 persoane sunt extrem de convenabile pentru o asmenea localizare in Venetia.

Hotel Noemi Venetia

Hotel Al Gazzettino

Gazettinno are o locatie foarte buna pentru pasionatii de cumparaturi, avand strazile cu magazine ( Mercerie) foarte aproape, iar Piata San Marco si Podul Rialto la distanta scurta de mers pe jos. Oaspetii avertizeaza insa: fii pregatit sa fii trezit dimineata de cantecul gondolierilor!

Hotel Al Gazzettino

Inapoi la prima parte: Hoteluri de 3 stele in Venetia

You might also like

More Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu