Hoteluri de 3 stele in Venetia

Hotel Olimpia

Se gaseste foarte aproape de Piazzale Roma, punctul unde ajung toate masinile, autobuzele si taxiurile care vin din partea continentala a Venetiei catre centrul ei istoric. Este la indemana daca stai doar cateva zile sau pleci cu un tren sau un zbor matinal.

Hotel Olimpia Venetia

Hotel Paganelli

Familia Paganelli detine aceasta fosta manastire din anul 1874. Locatia nu putea fi mai buna: de-a lungul Rivei dei Schiavoni, avand vedere catre Bazinul San  Marco. Campo San Zaccaria se afla chiar in spatele hotelului.

Hotel Paganelli Venetia

Hotel Palazzo Bembo

Hotelul ocupa un palat gotic venetian din secolul 14, pe malul Marelui Canal (Canale Grande), langa Podul Rialto. Drumul pana la Piata San Marco este in linie dreapta, deci nu ai cum sa te ratacesti.

Hotel Palazzo Bembo Venetia

Hotel Palazzo Priuli

Familia care a construit acest palat in secolul 14 numara 3 dogi, 14 procurori si 5 cardinali. Astazi acest “palazzo” se bucura de toate dotarile: are camere duble, triple, interconectate si camere “junior”. (dintre care o parte au seminee). Se afla intr-o zona linistita, la 5 minute distanta de mers pe jos de Piata San Marco.

Hotel Palazzo Priuli Venetia

Hotel Pausania

Hotelul ocupa o cladire in stil gotic din districtul Dorsoduro, in cartierul San Barnaba . Galeriile Accademia si Scuola Grande dei Carmini se afla in apropiere.

Hotel Pausania Venetia

Hotel Rialto

Din cele 80 de camere ale hotelului, 28 au vedere la Marele Canal. Podul Rialto se afla in imediata apropiere, facilitand accesul catre biserici, muzee si monumete pe ambele parti ale Canale Grande. Vaporetti Nr.1 si Nr.2 opresc chiar in fata hotelului.

Hotel Rialto Venetia

Hotel San Gallo

In categoria preturilor medii se afla hotelul San Gallo, aflat la Nord de Piata San Marco. Cuprinde 12 camere cu aer conditionat si o terasa pe acoperis unde poti servi micul dejun in zilele insorite.

Hotel San Gallo Venetia

Hotel Scandinavia

Desi numele te poate induce in eroare, Hotel Scandinavia a fost construit in epoca bizantina iar decorul este traditional venetian. Este localizat in Campo Santa Maria Formosa, una dintre cele mai pline de viata locatii din cartier, de unde se ajunge usor la Piata San Marco.

Hotel Scandinavia Venetia

Hotel San Zulian

Se afla la cativa pasi de Piata San Marco dar este aproape si de Podul Rialto. Hotelul are 22 de camere elegante dintre care 2 pot gazdui persoane cu dizabilitati.

Hotel San Zulian Venetia

Hotel Torino

Pasionatii de shopping vor fi incantati de hotelul aflat pe Via XXII Marzo. Printre vecinii sai se numare: Prada, Versace, Magli, Vuitton, Biagiotii sau Bulgari.

Hotel Torino Venetia

Hotel Tre Archi

Hotelul deschis in 2001 priveste catre Canalul Cannaregio. Ghetoul venetian este la cateva minute de mers pe jos. Se ajunge usor la hotel de la gara sau de la Piazzale Roma.

Hotel Tre Archi Venetia

Locanda del Ghetto

Daca esti interesat de Ghetoul venetian incearca acest hotel relativ nou din cartierul istoric evreiesc. Se afla langa Museo Ebraico (Muzeul Ebraic) si o sinagoga. Un restaurant cuser(kosher( se afla in apropiere).

Locanda del Ghetto Venetia

Locanda Ovidius

Ovidius este situat in partea cu San Polo a Marelui Canal. O parte dintre camere au vedere la Podul Rialto iar ferestrele sunt izolate pentru a nu fi deranjat de zgomotul barcilor si vaporaselor. Tarifele sunt rezonabile iar oaspetii au la dispozitie un terminal de internet.

Locanda Ovidius Venetia

ContinuareHoteluri de 3 stele in Venetia – Partea a doua

You might also like

More Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu