Hoteluri in Mestre si Marghera Venetia

Bed & Breakfast ( cazare si mic dejun) langa Aeroportul Marco Polo

Verde Venezia

Hotelul este situat intr-o zona rurala, intre Mestre si centrul Venetiei, fiind foarte linistit si aproape de Aeroportul Marco Polo. Pentru iubitorii de excursii hotelul ofera biciclete.

Hotel Verde Venetia

Hoteluri de 4 stele in Mestre si Marghera

Hotel Ambasciatori (Mestre)

Hotelul este foarte orientat pe turismul de afaceri, fiind situat in centrul Mestre, principala suburbie a Venetiei.

Hotel Ambasciatori Venetia

Holiday Inn Mestre Venetia

Este situat la 3 kilometri de Mestre, la marginea suburbiei industriale Marghera. Cel mai probabil vei sta aici daca vrei sa stationezi peste noapte langa Autostrada, caz in care poti alege intre 187 de camere (fie pentru fumatori, fie pentru nefumatori), doua restaurante si un bar.

Holiday Inn Venetia

Hotel Michelangelo

Turistii de afaceri sunt tinta principala a Hotelului Michelangelo. Un hotel de inalta clasa, cu sali de conferinte si o capacitate de 150 de oaspeti.

Hotel Michelangelo Venetia

Hotel Plaza (Mestre)

De la Plaza ajungi imediat la Gara Mestre de unde poti lua un tren pentru a ajunge in Venetia sau alte orase importante ale Italiei. Hotelul este modern, ofera un mic dejun stil bufet, are room-service 24 de ore pentru turistii care vin si pleaca la orice ora.

Hotel Plaza Mestre Venetia

Hoteluri de trei stele in Mestre si Marghera

Ariston ( Mestre )

Ariston se afla langa iesirea Villa Castellana catre autostrada Mestre, la 1,5 kilometri de centrul suburbiei Mestre si la 8 kilometri de aeroportul Marco Polo. Ai la dispozitie locuri de parcare si un mic dejun stil bufet. Se ajunge repede la Gara Mestre.

Hotel Ariston Venetia

Hotel Holiday (Mestre)

Hotelul primitor se afla la 15 minute distanta de Venetia, mergand cu autobuze care sosesc frecvent. In cazul in care calatoresti cu masina, acest hotel modern si bine echipat este o solutie foarte buna, insa nu l-as recomanda ca o baza pentru excursii in Venetia.

Hotel Holiday Venetia

Hotel Mondial (Marghera)

Mondial este situat in suburbia Marghera, la 100 de metri de Gara Mestre si la 5 minute de iesirea pe autostrada. Pentru cei care doresc sa viziteze partea de uscat a Venetiei este o alegere buna.

Hotel Mondial Venetia

Hoteluri de doua stele in Mestre si Marghera

Villa Graziella (Marghera)

Acest hotel din Marghera se afla la 1,5 kilometri de iesirea la autostrada. Zona in care este situat este foarte linistita. In apropiere se afla numeroase centre comerciale si restaurante.

Villa Graziella Venetia

You might also like

More Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu