London Pass, 2 for 1 London sau Discount Britain sunt doar cateva din ofertele speciale de care poti profita cand vizitezi Londra. Daca ai un buget limitat, nu ar trebui sa le treci cu vederea. Despre ce este vorba?

London Pass

London Pass este un card  care permite posesorului sa viziteze gratuit 56 de atractii turistice din Londra.  Se activeaza la prima folosire (indiferent de data la care a fost cumparat) si apoi ramane valabil pentru o anumita perioada. Poti opta pentru o durata de valabilitate de 1, 2, 3 sau 6 zile, in functie de cat timp vei sta in Londra si ce iti propui sa vezi. Poti cumpara un London Pass online de la www.londonpass.com sau in Londra, din aeroporturi, din majoritatea statiilor de metrou si a garilor.

Pe langa atractiile turistice, London Pass ofera discounturi si la anumite restaurante si magazine. Descarca aici lista completa a atractiilor, restaurantelor si magazinelor acoperite de London Pass. London Pass ofera posibilitatea de a fi utilizat si drept card de transport prin London Pass + Travel card, pretul fiind insa mai mare decat in cazul celui folosit doar pentru vizitat. Acest card ofera gratuitate pentru un numar nelimitat de calatorii cu metroul, autobuzul, tramvaiul, Docklands Light Rail si London Overground, in zonele 1-6, pe perioada in care este valabil.

Iata care sunt preturile unui London Pass:

Si preturile unui London Pass + Travel:

Foarte multi turisti isi pun problema daca se merita intr-adevar sa cumperi un London Pass. Pentru a decide iti recomandam sa iti faci o lista cu atractii turistice pe care vrei sa le vizitezi si pretul intreg al acestora. Consulta apoi lista atractiilor incluse in London Pass si vezi cate se regasesc si acolo, apoi vei putea decide daca intr-adevar te avantajeaza.

Tips:

  • Durata de valabilitate se refera la zile calendaristice si nu la numar de ore. De exemplu, cardul a fost cumparat pentru o perioada de 3 zile si a fost activat (utilizat prima oara) luni la ora 16:00. Data maxima pana la care poate fi folosit este miercuri, ora 0:00 si nu joi ora 16:00. London Pass+Travel poate fi utilizat de la ora 9:30 AM din ziua in care a fost cumparat pana la ora 4:30 AM in ziua urmatoare expirarii cardului.
  • Alte avantaje ale cardului London Pass sunt ghidul turistic gratuit pe care il primesti la achizitionare si faptul ca nu trebuie sa stai la cozile de la casele de bilete (in sezonul de varf vei aprecia mult acest avantaj)
  • Daca esti student beneficiezi oricum de reduceri la intrarile la atractiile din Londra. Consulta site-urile principalelor atractii pentru a vedea daca se merita sa cumperi un London Pass sau te descurci cu reducerile pe care le primesti oricum. De asemenea e important de stiut ca foarte multe muzee si monumente din Londra se viziteaza gratuit

Discount Britain

E foarte simplu si nu costa nimic:  economisesti cu pana la 20% la atractiile din Londra. Intra la https://www.discountbritain.net/, tipareste pagina pe care o vezi si ia-o cu tine. In pagina se gaseste un cod (smartsave code) pe care trebuie sa il arati la ghiseul de bilete de la atractiile turistice din Londra, pentru a obtine reducerea pentru tine si pana la inca 5 prieteni, cu o singura pagina. Descarca aici lista completa a atractiilor acoperite de Discount Britain.

2 for 1 London

Pentru a beneficia de oferta 2 for 1 London trebuie sa ai un bilet de tren  sau un card de transport public – Travelcard, cumparate de la ghiseele National Rail (un Travelcard cumparat din statiile de metrou nu este valabil pentru aceasta oferta). O alta conditie pentru a fi valabile este sa fie imprimate cu simbolul National Rail. Poti beneficia de aceasta oferta pe perioada de valabilitate a cardului de transport, de exemplu o zi, sapte zile sau o luna.  2 for 1 London include peste 100 de oferte “doi la pret de unul” ce includ  atractii celebre cum ar fi Muzeul figurilor de ceara Madame Tussaud’s sau The Tower of London, parcuri de distractii dar si hoteluri si restaurante. Gasesti aici lista completa a celor peste 100 de oferte London 2 for 1.

You might also like

More Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu