Hoteluri de o stea in Venetia

Hotel Ai Tolentini

De la hotelul denumit dupa biserica cu acelasi nume din apropiere se ajunge foarte repede pe jos la Piazzale Roma. O parte din camere au bai proprii.

Hotel Ai Tolentini Venetia

Hotel Alex

Zona in care este situat hotelul, cartierul  San Polo, este una dintre cele mai pline de viata, dar nu si de turisti, din intreaga Venetie.  Alex se afla chiar in mijlocul cartierului, langa Biserica Frari. Impresiile vizitatorilor sunt extrem de favorabile.

Hotel Alex Venetia

Hotel Allogi Henry

Acest hotel este situat intr-o zona placuta din Cannaregio, langa Ghetto Nuovo. Se ajunge usor pe jos pana la Gara Santa Lucia, insa nu se afla chiar pe traseul atractiilor turistice.

Hotel Allogi Henry Venetia

Hotel Al Vagon

La Podul Rialto se ajunge in 5 minute mergand pe jos de la acest hotel – afacere de familie.  Este de asemenea aproape de calea pietonala care leaga Piata San Marco si Gara Santa Lucia. Unii oaspeti considera un dezavantaj zgomotul pietelor adiacente, altii considera acest lucru un schimb rezonabil pentru a sta la un hotel situat central.

Hotel Al Vagon Venetia

Hotel Ariel Silva

Se afla in Cannaregio, la aproximativ 7 minute de gara si 10 minute departare de Piazzale Roma, mergand pe jos. 10 din cele 14 camere au baie privata. Micul dejun este servit intr-o gradina privata, care este in aer liber vara si acoperita si incalzita iarna.

Hotel Ariel Silva Venetia

Hotel Casa Boccassini

Poti alege o baie privata sau o baie la comun in acest hotel aflat in Cannaergio. Locatia este convenabila pentru cei ce calatoresc cu avionul, intrucat este aproape de Fondamenta Nuova, statie unde opreste autobuzul pe apa care duce la aeroport. Camerele cu baie privata au  televizor si aer conditionat.

Hotel Casa Boccassini Venetia

Hotel Doni

Pentru un hotel ieftin, Doni se bucura de o locatie exceptionala: putin la est de Piata San Marco, foarte aproape de statia de vaporetto San Zacaria. Majoritatea camerelor au doar chiuveta, toaleta si dusurile fiind pe coridoare. (uneori si la etaje diferite)

Hotel Doni Venetia

Locanda Salieri

Un hotel mic si foarte placut, care iti ofera chiar si un bonus: internet wi-fi. Este situat in cartierul Santa Croce, la scurta distanta de mers pe jos de Piazzale Roma.

Locanda Salieri Venetia

Hotel San Maurizio

Hotelul aflat in districtul San Marco are trei categorii de camere. De exemplu poti alege intre o baie privata sau la comun, in functie de bugetul tau. Impresiile oaspetilor variaza, desi s-au imbunatatit considerabil de cand hotelul a fost renovat in 2005.

Hotel San Maurizio Venetia

Locanda Silva

Domnul Ettore si fiica sa au condus acest hotel din 1965. Toate cele 23 de camere au fost renovate si au baie privata. Locatia este foarte convenabila pentru aceasta categorie de pret: la cateva cladiri distanta de Piata San Marco si statia de vaporetto San Zaccaria.

Locanda Silva Venetia

You might also like

More Similar Posts

3 comentarii. Leave new

  • vrem sa mergem la Venetia in perioada 09-13 febr.2010 si cautam cazare ieftina pe insula (pentru 6 pers.)

  • TuristEuropa.ro
    30/12/2009 2:14 AM

    Iti recomand Hotel Reiter de pe Insula Lido, preturile pornesc de la 22,50 euro de persoana pe noapte in acea perioada (in camere duble). Au comentarii bune de la turisti, inclusiv pentru curatenie si este printre cele mai ieftine hoteluri din Venetia. Mai multe pe site-ul lor: http://www.hotelreiter.com/

  • vreau sa merg la venetia in perioada 20 dec-23dec.2010 si caut cazare ieftina,2 persoane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu