Muzeul muzicii din Viena

Daca esti pasionat de muzica, de instrumente muzicale si mai ales de istorie, atunci Muzeul Muzicii din Viena este perfect pentru tine. Autoritatile doresc sa faca din Haus der Muzik o atractie turistica la fel de populara si cunoscuta precum Corul de baieti din Viena, Scoala de calarie Spaniola si Sachertorte.

Poti participa la o sedinta de karaoke speciala. Pe un ecran va fi afisata o imagine care va putea fi vazuta clar sau distorsionat in functie de modul cum canti.

Foloseste dispozitivul Mind Forest pentru a crea muzica atat cu vocea, cat si cu mainile si corpul. Poti chiar sa iei un CD acasa cu muzica realizata de tine.

Asculta sunetele pe care le aude un copil in pantecele mamei, asculta sunetul Universului si viziteaza Galeria de Sunete. Sunt experiente unice pe care le gasesti doar la Muzeul Muzicii din Viena. Mai mult, ele imbina invatatul cu amuzamentul, intr-un mod foarte original. Haus der Musik a castigat “Premiul muzeelor” in Austria pentru designul sau inovativ.

Muzeul Muzicii Viena

Muzeul Muzicii Viena 2

Daca preferi sa experimentezi muzica intr-un mod mai serios,  poti vizita Filarmonica din Viena si sa faci un tur al Genius Loci, o expozitie permanenta cu momente din viata compozitorilor  Haydn, Mozart, Beethoven, Schubert, Johann Strauss, Mahler si Schönberg.

De asemenea in incinta muzeului exista si o cafenea si un magazin de unde iti poti cumpara instrumente muzicale sau suveniruri.

Muzeul Muzicii poate fi gasit pe Seilerstätte nr. 30, in Districtul 1, intre Catedrala St. Stephen’s si Opera din Viena si este deschis intre 10.00 si 22.00.

Descarca aici videoclipul de prezentare al Muzeului Muzicii,  in limba engleza

You might also like

More Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu