Galeriile Lafayette Paris

Unele dintre cele mai faimoase articole de moda, semnate Christian Lacroix, Jean-Paul Gaultier sau Chanel, sunt expuse la galeriile Lafayette din Paris. Galeriile care si-au sarbatorit centenarul in 1996 au devenit in timp una dintre atractiile principale pentru cei ce viziteaza Parisul. Chiar daca nu este un loc bun pentru cumparaturi cu buget redus, cu siguranta este un loc de vazut!

Din momentul in care intri, arhitectura cladirii cu aspectul de teatru si cupola iti vor fura privirea. Galeriile Lafayette se pot mandri cu unul dintre cele mai mari spatii de expunere de haine si accesorii barbatesti  din Europa. Acestea, insa,  nu inseamna numai moda. Aici sunt gazduite si expozitii, prezentari de moda si sesiuni de prezentare. Galeriile Lafayette reprezinta un fel de Mecca pentru cumparaturi, mai ales in perioada sarbatorilor. Daca te afli in Paris in perioada reducerilor, te sfatuiesc sa profiti: cand vine vorba de reduceri, nu e de gluma aici, deci nu va fi greu sa gasesti ceva pe placul tau la un pret convenabil.

Bar Rouge si Chêne Vert sunt cele doua restaurante din incinta Galeriilor, restaurante ce sunt considerate puncte de referinta in gastronomia franceza. Sunt oferite prezentari de moda cu intrare gratuita in fiecare vineri de la Paste si pana in luna Octombrie. Galeriile sunt deschise de Luni pana Sambata intre orele 09.30 si 20.00. Atentie: sunt inchise Duminica!

Adresa: 40, boulevard Haussmann

Metrou: Chaussée d’Antin La Fayette

You might also like

More Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu