Printemps Haussmann Paris

Complexul Printemps este unul dintre cele mai prestigioase centre comerciale din Paris. Moda, frumusete, decoratiuni, nunti, calatorii…cele mai noi trend-uri le gasesti aici. In functie de bugetul tau, poti privi Printemps Haussmann ca o atractie pe care doar o vei vizita sau ca pe locul perfect pentru o sesiune de cumparaturi.

Construit in 1865 de catre Jules Jaluzot a fost numit monument istoric si reprezinta astazi unul dintre cele mai mari complexe de magazine din Paris. Cu peste 44.000 de metri patrati ocupati de magazine de obiecte de lux, moda, 25 de etaje in 3 cladiri, peste 300 de branduri, o privire splendida asupra Parisului, cu o cupola magnifica in stil Art Deco, ferestre mari, complexul Haussmann iti ofera o experienta incredibila, reprezentand esenta a tot ceea ce inseamna moda si luxul.

Magazinele reprezinta trend-urile actuale si inventeaza noi concepte. In 2001, a fost lansat in complex o noua prezentare de obiecte de lux, Printemps du Luxe, in 2003 cea mai mare zona pentru infrumusetare din lume si in 2006 departamentul cu cele mai multe magazine de incaltaminte (3000 de metri patrati). De asemenea, in complex pot fi gasite 10 magazine ce reprezinta delicatesele gastronomice pariziene si 7 restaurante, unde poti bea linistit o cafea sau poti sa iei cina impreuna cu persoana iubita.

Complexul ofera servicii speciale si anume: plata in orice moneda de circulatie internationala la casele speciale, traducator, livrare la hotel sau oriunde in lume. Complexul este deschis de luni pana sambata intre 9.35 si 19.00 si joia pana la ora 22.00. Printemps se afla foarte aproape de faimoasele galerii Lafayette pe care iti sugeram de asemeneea sa le vezi.

Adresa: 64, boulevard Haussmann, Districtul Opera/ Grands boulevards

Metrou: coboara la statia Havre Caumartin

RER: coboara la statia Auber

Autobuze: 20, 21, 22, 24, 26, 27, 28, 29, 32, 42, 43, 53, 66, 68, 80, 81, 94, 95

You might also like

More Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu