Hoteluri de 2 stele in Venetia

Antica Locanda Montin

Hanul vechi de 200 de ani este recunoscut in primul rand pentru restaurantul sau (care are o gradina in aer liber unde se poate manca vara), insa cele 12 camere ale sale sunt de mult timp populare printre artisti, scriitori si pasionatii de istorie care pretuiesc traditia si si decorurile antice mai mult decat comfortul modern. Hotelul se afla langa Campo San Barnaba.

Antica Locanda Montin Venetia

Ca’ San Trovaso

Acest hotel renovat se afla in Dorsoduro, nu departe de Zattere si vechiul squero unde gondolele sunt construite manual. Vara te poti relaxa pe altana (gradina de pe acoperis). Incearca o camera cu vedere spre curtea interioara sau spre canal.

San Trovaso Venetia

Hotel Falier

Hotelul are tarife rezonabile (dupa standardele italiene), fiind aproape de placutul Campo Santa Margherita si Biserica Frari. Piazzale Roma si gara sunt la aproximativ 10 minute distanta de mers pe jos.

Hotel Falier Venetia

Hotel Florida

Se afla la 100 de metri de gara, langa podul “Ponte degli Scalzi“. Camerele au aer conditionat, mufe de telefonie pentru modem-uri iar oaspetii primesc o reducere de 50% pentru parcare la garajul Tronchetto.

Hotel Florida Venetia

Hotel Hesperia

Hesperia are vedere la canalul Cannaregio, fiind aproape de gara, de ghetto-ul evreiesc din Venetia si de Lista di Spagna. Are atat camere duble cat si triple.

Hotel Hesperia Venetia

Hotel La Residenza

Fostul Palazzo Gritii-Badoer are o fatada din secolul 15 care incorporeaza elemente bizantine iar holul pare a fi scos dintr-o vila aristocrata. Hotelul se afla putin spre interiorul uscatului dinspre Riva degli Schiavoni, intre Piata San Marco si Arsenale.

Hotel La Residenza Venetia

Hotel Reiter (pe Insula Lido)

Hotelul cu 27 de camere se afla pe strada principala din Lido, la 100 de metri de plaja. Tarifele sunt relativ scazute, dupa standardele italiene.

Hotel Reiter Lido Venetia

Locanda al Soffiador (pe Insula Murano)

Nu foarte multi turisti se cazeaza pe Insula Murano (“insula sticlei”) care se afla in laguna Venetiana, la 10 minute distanta de mers cu vaporetto de centrul istoric al Venetiei. Daca vrei sa faci cumparaturi serioase iti va face placere sa iti duci noile achizitii din sticla de Murano inapoi la hotel, intre plimbarile la muzeele de sticla sau la fabricile si showroom-urile de sticla. Locanda are camere duble, triple si de patru persoane, plus un bar si un restaurant.

Locanda al Soffiador Murano Venetia

Locanda Ss. Giovanni e Paolo

Localizata langa biserica cu acelasi nume, Locanda este foarte convenabila pentru vizitarea monumentelor si locurilor din Venetia mai putin expuse turistilor. Camerele sunt decorate in stilul venetian al secolului 18.

Locanda Ss. Giovanni e Paolo Venetia

Hotel Villa Stella (pe Insula Lido)

Vaporetto luat din Piata San Marco te va aduce foarte aproape de acest hotel. Tarifele sunt mici conform standardelor italiene pentru doua stele, iar vara se poate lua micul dejun in aer liber.

Hotel Villa Stella Lido

Hotel Wildner

Hotelul are vedere la Bazinul Sfantului Marcu, fiind situat la o plimbare scurta distanta de Basilica San Marco sau Palatul Dogilor. Este o alegere foarte buna pentru turistii care nu isi permit sa stea la Danielli insa tanjesc dupa un hotel cu asemenea privelisti.

Hotel Wildner Venetia

Hotel Villa Rosa

Gara Santa Lucia este la doar 100 de metri distanta de Villa Rosa, care este localizata chiar langa calea pietonala care leaga gara de Piata San Marco. Hotelul are 33 de camere, toate cu baie privata, plus o gradina unde poti manca in aer liber vara.

Hotel Villa Rosa Venetia

You might also like

More Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu