Hoteluri de 5 stele in Venetia

Hotel Bauer

Hotel Bauer

Vechea si opulenta aripa “Il palazzo” din fostul Hotel Bauer Grunwald&Grand Hotel priveste catre Marele Canal (Canale Grande). Cladirea adaugata in anii 1940 in parte din spate este mai putin atragatoare dar fara indoiala luxoasa.

Hotel Cipriani Hotel Cipriani

Nu stii ce sa faci cu yahtul cat timp stai in Venetia? Parcheaza-l la platforma de stationare pentru ambarcatiuni de la Cipriani iar apoi bucura-te de lux intr-unul din cele mai prestigioase hoteluri ale Italiei. Cipriani detine de asemenea Hotelul Vendramin si Palazzetto Nani Barbaro, locatii mai intime, care sunt deschise intreg anul.

hotel danieli Hotel Danieli

O alta fosta resedinta a dogilor, cu cele 222 de camere ale sale este una din cele mai prestigioase locatii din Venetia. Pretul se merita daca ceea ce cauti este luxul si daca stai intr-o camera cu vedere la bazinul Sfantul Marcu.

Grand Hotel dei Dogi Grand Hotel dei Dogi (Marele Hotel al Dogilor)

Fosta resedinta de ambasadori se afla pe o “fondamenta” linistita in frumosul cartier Madonna dell’Orto, in partea nordica a districtului Cannaregio. Parte a grupului de hoteluri de lux Boscolo, este situat la o distanta destul de mare de Piata San Marco, asa incat este o locatie potrivita pentru sejururi mai lungi.

Hotel des Bains Hotel des Bains(pe Insula Lido)

Impozantul hotel, vechi de 100 de ani, priveste catre Marea Adriatica. Hotelul, care apare in filmul adaptat dupa Thomas Mann-“Death in Venice” (Moarte in Venetia), se afla la o distanta rezonabila de mers pe jos de districtul magazinelor din Lido.

Hotel Europa e Regina Hotel Europa e Regina

Hotelul are o locatie exceptionala: putin mai jos de Piata San Marco, pe marginea Marelui Canal (Canale Grande), cu o vedere superba catre Basilica Santa Maria della Salute.

Hotel Excelsior Lido Hotel Excelsior Palace(pe Insula Lido)

In anul 1912 cand a fost inaugurat, hotelul era cel mai mare din lume. Este destul de departe de districtul magazinelor din Lido, insa are curse speciale pentru oaspetii sai catre Piata San Marco.

Gritii Hotel Gritti Palace

Cladirea in stil renascentist, fosta locuinta a dogelui Gritti, are o amplasare superba pe malul Marelui Canal. Este locul in care vrei sa stai daca esti un monarh sau oligarh (impreuna cu Hotel Danieli)

Hotel Baglioni Venetia Luna Hotel Baglioni

“Cel mai vechi han al Venetiei”, care isi incepe istoria inca din secolul 12,se afla in spatele Pietei San Marco. Cele 118 camere ale sale sunt decorate in stil traditional venetian, iar terasa priveste catre Bazinul Sfantul Marcu.

San Clemente Palace Venetia San Clemente Palace

Hotelul este situat pe o insula privata de 17 acri cu peisaje superbe. Are 205 camere, piscina, terenuri de tenis si propria biserica din secolul 12. De aici se ajunge in 15 minute in Piata San Marco, cu curse speciale. Tarifele sunt rezonabile pentru un hotel de asemenea calibru, fiind alegerea perfecta daca ai visat sa stai la Hotel Cipriani dar nu iti permiti preturile exorbitante de acolo.

You might also like

More Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu