Sfaturi practice in Salzburg

Cand sa vizitez Salzburg?

Salzburg este un oras incantator in tot timpul anului, desi toamna poate fi putin monoton. Iti recomand sa vizitezi orasul iarna, in perioada sarbatorilor (“advent”), cand zapada, muzica specifica si targurile de Craciun insufletesc orasul si il fac irezistibil.

SFAT: Ia cu tine o umbrela neaparat. Salzburg este renumit pentru ploile sale torentiale care apar din senin, pe tot parcursul anului. (Din fericire orasul are destule atractii indoor incat sa nu te plictisesti in caz ca vremea se strica).

Cat timp sa stau in Salzburg?

Iti recomand sa stai cel putin o saptamana in Salzburg daca iti place sa vizitezi si vrei sa faci excursii  in imprejurimile orasului. Daca nu ai atata timp la dispozitie trebuie sa stai in Salzburg macar 2 nopti, pentru a putea sa vezi macar centrul istoric al orasului.

Economiseste bani in Salzburg

Cu “Cardul Salzburg” (eng: “Salzburg Card”): Ghiseele pentru informatii turistice ofera acest card care include in pretul  sau intrari la muzee, biserici, gradina zoologica. Include de asemenea  accesul nelimitat la transportul public din Salzburg dar si reduceri la alte excursii si tururi locale.

In 2009, un card pentru adulti costa 43 de euro pentru 6 zile si 52 de euro pentru 12 zile.  Exista si versiuni de 24, 36 sau 72 de ore. Include insa un numar foarte generos de atractii si facilitati.

Descarca brosura in engleza despre Cardul Salzburg  (click pe poza):

Salzburg Card

 

You might also like

More Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu