Cardul pentru Venetia (Venice Connected)

Pana acum ceva timp, autoritatile turistice ofereau spre vanzare anumite permise numite Carduri pentru Venetia (Venice Card). Acestea ofereau transport timp de 3-7 zile si acces liber la toaletele publice. O varianta mai scumpa a acestui card continea si intrarea la muzee sau palate si transportul de la Aeroportul Marco Polo spre oras, cu vasele de la Alilaguna.

Acum acest card a fost inlocuit cu Venice Connected, un alt card care are aceleasi facilitati, insa cu o schema mai complicata de tarifare.

Venice Connected

Astfel iti poti alege facilitatile si se estimeaza un pret in functie de cate zile iti vei petrece in oras. Pentru a face lucrurile si mai complicate, preturile difera nu numai in functie de sezon, ci si de zi. Poti beneficia de un discount de 15% pentru acest card daca il comazi de pe internet, insa pentru aceasta comanda trebuie facuta online cu 15 zile inainte de sosirea in Venetia.

Calendar Venice Connected

Daca nu vrei sa planuiesti cu precizie fiecare moment din excursia ta, atunci iti recomand sa iti iei un abonament de transport pentru cate zile vei sta in Venetia si sa platesti separat la fiecare muzeu pe care il vizitezi.

Pentru mai multe informatii despre Venice Connected, intra pe www.veniceconnected.com

You might also like

More Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu